Vastine Rakennuslehden artikkeliin 27.3

Julkaisuvapaa: Heti

Vastine Rakennuslehdessä 27.3.15 julkaistuun artikkeliin otsikolla ”Turussa leimahti riita opiskelijoiden kiintiöinnistä”

 

Turun Ammattikorkeakoulun Rakennusalan Opiskelijoiden Kilta TROK ry haluaa esittää oman vastineensa Rakennuslehdessä julkaistuun artikkeliin. Me kunnioitamme toimittajan oikeutta uutisoida valitsemallaan tavalla, mutta haluamme selventää sitä, että Turun ammattikorkeakoulun henkilökunnan kanssa käytävä keskustelu opiskelijoiden kiintiöinnistä on sujunut hyvässä yhteistyössä eikä Turun ammattikorkeakoulussa vallitse, eikä ole missään tilanteessa vallinnut, riitaa tai vastaavaa opiskelijakillan ja ammattikorkeakoulun välillä.

Turun Ammattikorkeakoulun Rakennusalan Opiskelijoiden Kilta TROK ry, yhdessä muiden tekniikan alojen opiskelijayhdistysten Turun Insinööriopiskelijat TIO ry:n ja Elba ry:n, kehittää hyvässä yhteishengessä Turun ammattikorkeakoulun kanssa tulevaisuuden valintaperusteita.

 

Turun Ammattikorkeakoulun Rakennusalan Opiskelijoiden Kilta TROK ry

Lisätietoja:
Teemu Salo
Puheenjohtaja
teemu.salo(at)trok.fi