Allekirjoita vetoomus koulutusleikkauksia vastaan

SuomiAreenan ollessa vauhdissa Porissa Ammattiliitto Pro (www.proliitto.fi) kerää allekirjoituksia vetoomukseen hallituksen kaavailemia koulutusleikkauksia vastaan. Yli 500 miljoonan säästöistä ovat ilmaisseet huolensa esimerkiksi opiskelijajärjestöt, ammattiliitot, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK, Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla sekä Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju.

”Laadukas koulutus ja siitä kumpuava korkeatasoinen osaaminen ovat Suomen tärkeimmät menestystekijät. Tulevaisuuden kansainvälisessä kilpailussa pärjäävät vain ne maat, jotka aidosti panostavat perus- ja toisen asteen koulutukseen, korkeakoulutukseen sekä työelämässä tapahtuvaan osaamisen karttumiseen. Koulutus on investointi, josta hyötyvät kaikki.”

Allekirjoita täällä, www.koulutusantaasiivet.fi

Mukana kampanjassa Ammattiliitto Pro, Suomen Opiskelijakuntien Liitto – SAMOK, Suomen Ylioppilaskuntien Liitto ja SAKKI ry

Lähteet:

www.koulutusantaasiivet.fi

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2015/06/09/ek-koulutusleikkaukset-voivat-iskea-talouskasvuun/20157417/12